Alsós matekverseny a Tarczyban


2012-03-28 15:33:50  | cikk: mo  | 


Alsós matekverseny a Tarczyban főképe
Városi matematika versenyre várta az alsó tagozatos diákokat a Tarczy Lajos Általános Iskola ma délután. A megmérettetés népszerű volt a gyerekek körében, a 2-3-4. osztályosok számára meghirdetett versenyen összesen 32 diák mérte össze számtantudását. A 12. éve megrendezett matekversenyen nemcsak a pápai, hanem a Pápa környéki általános iskolák is képviseltették magukat – tudtuk meg a verseny szervezőjétől, Hortobágyiné Bors Judittól.
A második osztályosok feladatlapot kaptak, míg a harmadik és negyedik osztályos gyerekek négyzetrácsos lapon dolgozták ki a megadott példákat. A megmérettetés szervezője érdeklődésünkre elmondta azt is, minden kategóriában logikai feladatokat, azaz logikus gondolkodást igénylő, jórészt szöveges példákat kellett megoldaniuk a gyerekeknek.
Az elkészült munkákat a városi általános iskolák és a Tarczy Lajos Általános Iskola pedagógusai javították. A versenyen eredményesen szereplő fiatalok könyvjutalomban részesültek.
(Fotók hamarosan)

Képek:

Eredmények (első helyezettek):

2. osztályosok: Nagy Sarolta (Erkel)
3. osztályosok: Cserkuti Sándor (Munkácsy)
4. osztályosok: Pénzes Boldizsár (Vaszar)

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-18 16:38:40

A Katolikus Karitász is végzi segítő szolgálatát a veszélyhelyzetben


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 11:02:23

Megrongálták a piac fémszerkezetét (frissítettük cikkünket)


ajánlott cikk főképe

2020-05-27 14:09:54

Új eljárásrend a pápai kórházban


ajánlott cikk főképe

2020-05-20 13:29:14

70 százalékos készültségen a futópálya