Német írásbeli verseny a Munkácsyban


2012-03-28 20:31:33  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Német írásbeli verseny a Munkácsyban főképe
A Munkácsy Mihály Általános Iskola közel húsz éve rendezi meg minden évben a német tanulmányi versenyt. A kétfordulós versenynek ma délután volt az írásbeli része, melyre a pápai és a környékbeli általános iskolák 5. és 6. osztályos tanulói nevezhettek. A megmérettetésre ezúttal 37 diák érkezett.
- A versenyre azok a tanulók nevezhettek, akik az iskolájukban egy elődöntőn jól szerepeltek. A mai alkalommal írásban mérték össze tudásukat a diákok. A feladatsor leginkább olyan nyelvtani feladatokat tartalmazott, amelyeket a tanórán is tanulnak a diákok, de volt benne játékos feladvány, kakukktojás keresés és hallás utáni szövegértés is. A feladatokat az iskola német nyelvi munkaközössége javítja majd ki - mondta Szücs Judit, az idegennyelvi munkaközösség vezetője.
A szóbeli forduló májusban lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-20 12:36:44

Az általános védőfelszerelésekből jól áll az Egészségügyi Alapellátási Intézet


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 19:28:18

Kivágni, vagy meghagyni?


ajánlott cikk főképe

2020-05-25 15:15:26

Köszönet a városi intézmények dolgozóinak a segítő munkáért - polgármesteri sajtótájékoztató a járványhelyzetről


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 12:42:53

Hajrában az Örökség - Támogassuk az erkeleseket szavazatunkkal