Nyílt nap a leendő elsősök szüleinek a Weöresben


2012-03-29 15:57:01  | cikk: Véseiné Kárpáti Ágot  | 


Nyílt nap a leendő elsősök szüleinek a Weöresben főképe
Iskolánk -régi szokás szerint- a mai napon a leendő első osztályosok szüleinek újabb betekintési lehetőséget adott az intézményben folyó munkába.
Ovisulis foglalkozásaink március 29-én fejeződnek be, a kézilabda tovább folytatódik szerdán és pénteken esténként, két óvoda, -a Szivárvány és a Csókai- nagycsoportosai pedig labdás foglalkozáson jártak nálunk.
A négy tanítási órán az érdeklődő szülők úgymond "éles helyzetben" is láthatták az elsős tanító néniket, valamint emelt szintű képzéseinkből kaphattak ízelítőt.
Az 1.a osztályban Horváthné Bátor Mária fogja jövőre tanítani a kicsiket, az 1.b-ben pedig Őri Izabella lesz az osztályfőnök. Mindketten matematika órát tartottak az első illetve második órában.
Emelt szintű képzéseink megtekintésére Nagy Géza alsós testnevelő és Lampért Helga drámatanár óráin volt alkalom a 3. és 4. órában. Helga az 1.b osztály magyar és drámajáték tanítója lesz.
Fontosnak tartjuk a szülők számára a minél szélesebb ismeretszerzést iskolánkkal kapcsolatban, hiszen gyermeküket úgy érezhetik biztonságban, ha minden téren megnyugtató választ kapnak kérdéseikre. Különösen fontos az első gyermeküket iskolába léptető szülőkkel való kommunikáció.
Jól sikerült megvalósítani elképzeléseinket a beiskolázás előtt, hiszen minden meghirdetett programunkat örömmel fogadták a megjelentek, aktívan vettek részt rajtuk, kapcsolatokat építhettek ki több vonalon, s talán ami a legfontosabb, a nálunk megfordult szülők és gyermekek minden alkalommal elégedetten, mosolyogva mentek haza.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet