A városi szavalóverseny elődöntője a Weöresben


2012-03-29 20:25:27  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A városi szavalóverseny elődöntője a Weöresben   főképe
Több mint 80 alsós és felsős diák részvételével zajlott hétfőn és ma délután a Weöres Sándor Általános Iskolában a városi szavalóverseny házi elődöntője. A megmérettetésre minden osztály a legjobb szavalóit küldte, az iskolai forduló legjobb szavalói pedig a városi versmondó versenyen képviselhetik majd az intézményt.
- Az idei évben nagyon sok tanulónk indult a házi szavalóversenyen. Sokan választottak Varró Dániel, Petőfi Sándor, Lackfi János, Karinthy Frigyes vagy Filip István versei közül. Az iskola korosztályonként az első négy helyezettet oklevélben részesítette, valamint ők képviselhetik majd iskolánkat a városi versenyen és részt vehetnek a kulturális bemutatón is. Az alsó tagozatosokat a felső tagozatos magyartanárok, a felsősöket pedig az alsós tanítók értékelik – mondta Horváthné Árvai Mária szervező.
A városi szavalóverseny április 11-én, a költészet napján lesz a Tarczy Lajos Általános Iskolában.  

Képek:

Eredmények:
2. osztály
1. helyezett: Mágocsi Barbara

3. osztály
1. helyezett: Gerencsér Marcell

4. osztály
1. helyezett: Farkas Gábor

5. osztály
1. helyezett: Tegyi Nóra

6. osztály
1. helyezett: Tóth Dávid

7. osztály
1. helyezett: Magyar Balázs

8. osztály 
2. helyezett: Gyalog Szilárd

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-12 11:12:29

Elmarad az ellenzéki hatpárti közös megemlékezés


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 17:46:31

60 facsemete a tapolcafői kerékpárút mentén


ajánlott cikk főképe

2020-06-09 09:10:18

Új infrastrukturális beruházásokat adtak át az MH Pápa Bázisrepülőtéren


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 21:02:47

Pápán nem lesznek szigorító intézkedések húsvétkor