Remekeltek a pápai tollaslabdázók az országos diákolimpián


2012-03-30 12:59:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Remekeltek a pápai tollaslabdázók az országos diákolimpián főképe
Kimagaslóan szerepeltek a pápai tollaslabdázók a hétvégén megrendezett salgótarjáni országos diákolimpiai fináléban, ahol városunkat a Weöres Sándor Általános Iskola, az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és a Türr István Gimnázium képviselte. A sportolók formaidőzítése remekül sikerült, hiszen három országos bajnoki címet, két második, és négy harmadik helyet szereztek, emellett az általános iskolák rangsorában a Weöres Iskola, a középiskolásoknál a Türr Gimnázium lett a legeredményesebb intézmény. Külön meg kell említeni a III. korcsoportos lányok kategóriáját, ahol az első négy helyen pápai lányok végeztek, Kovács Dorottya, Németh Gréta, Bolla Kitti, Baky Boglárka sorrendben. A tollaslabdázók edzője, Horváth Attila elmondta, ilyen jó eredményeket korábban soha nem sikerült elérni, ami a jó felkészülés mellett annak köszönhető, hogy mindenki tudása legjavát nyújtotta.
- Szerencsére minden úgy sikerült, ahogy elterveztük – vélekedett Horváth Attila. Voltak nehéz mérkőzések, de úgy tűnik, teher alatt nő a pálma, a gyerekek megérettek arra, hogy nyomás alatt is képesek legyenek jól teljesíteni. A III. korcsoportosoknál Kovács Dorottya, a IV. korcsoportosoknál Nagy Noémi, az V. korcsoportosoknál pedig Varga Gréta nyakába került aranyérem, de dobogóra állhatott Gecse Réka, Baky Boglárka, Bíró Friderika és Bolla Kitti is. A szervezéssel elégedettek voltunk, hiányérzetem nincs, hiszen amit el szerettünk volna érni, maradéktalanul sikerült is, 22 sportolóból kilencen dobogóra állhattak, emellett a legeredményesebb iskolák kitüntető címeit is elhoztuk.
Horváth Attila hozzátette, nem ülnek a babérjaikon, folytatják tovább az edzéseket, hogy a tollaslabda körverseny hátralévő fordulóiban is jó eredményeket érjenek el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:22:07

Hegymászás: Újabb csúcsokat hódított meg Mógor Péter


ajánlott cikk főképe

2020-06-11 10:36:53

Augusztus 2-án rajtolhat az NB III


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 17:19:11

Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 14:30:17

Az országos döntőre készültek