Készülnek a holnapi szezonnyitó ünnepségre


2012-03-30 16:03:04  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Készülnek a holnapi szezonnyitó ünnepségre főképe
Már javában zajlik a főpróba az Esterházy-kastély előtt a holnapi szezonnyitó ünnepségre. A délelőtti órákban már megtörtént a termek körbejárása, a színpad felállítása, s a kastély működtetéséért felelős munkatársak megbeszélése is lezajlott. 
Gróf Esterházy Ferenc és hitvese, Pálffy Szidónia grófnő úgy döntött, hogy a téli pihenőt követően, a tavasz beköszöntével ismét élettel tölti meg a káprázatos pápai Esterházy-kastélyt. Ezért holnap délelőtt 10 órakor az ünnepélyes nyitóceremónián vidámsággal, dallal és tánccal köszöntenek majd minden kedves látogatót. Bemutatkoznak a zászlóforgatók, az énekesek és a pantomim mester, valamint a Pegazus Színház színészei is szórakoztatják a kastély vendégeit.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 21:24:37

Újabb megszépülő közterület


ajánlott cikk főképe

2020-07-02 17:42:25

Színes programok a munkácsys Erzsébet táborban


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 18:15:27

Jelenetfelvétel az Erkelben


ajánlott cikk főképe

2020-02-10 19:43:43

Matisse után Dürer-kiállítás az Esterházy-kastélyban