Agrárkamarai továbbképzés a nyertes pályázóknak


2009-12-09 20:02:54  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Agrárkamarai továbbképzés a nyertes pályázóknak főképe
A fiatal gazdálkodóknak szóló és az állattartó telepek korszerűsítését támogató pályázatokon nyertes gazdákat hívta továbbképzésre a Veszprém Megyei Agrárkamara ezen a héten. Hétfőn és kedden a kezdő mezőgazdasági termelőknek tartottak előadást a szakemberek, ma és holnap pedig az állattenyésztési ágazatban támogatáshoz jutott gazdák kötelező képzését bonyolítják le. A volt Mezőgazdasági Szakképző Iskolában tartott oktatáson az általános agrárpolitikai ismeretek mellett, az elnyert pályázati összeg felhasználási rendjéről, a támogatások jogszabályi hátteréről, a szaktanácsadói szolgáltatások igénybevételének lehetőségeiről és a két pályázat szakmai részleteiről, a teljesítendő feladatokról esik szó. Pápán és környékén 13 fiatal gazdálkodó nyert el támogatást vállalkozásának beindításához a 2007-ben kiírt pályázaton, az állattenyésztő telepek korszerűsítését célzó pályázati forrásokat pedig 19 gazda veheti igénybe, a közelmúltban lezárult értékelési eljárások nyomán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-26 20:30:06

A jazz mindenek előtt


ajánlott cikk főképe

2020-06-20 21:24:02

Kétnapos nemzetközi kutyakiállítás Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 08:23:14

Lezárják a játszótereket


ajánlott cikk főképe

2020-03-07 19:59:17

Anyád kínja