Lombard Pápa – PMFC 0-0


2012-03-31 16:48:13  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Lombard Pápa – PMFC 0-0 főképe

Szeretettel köszöntjük kedves Olvasóinkat, 17 órától a Lombard Pápa hazai közönség előtt Pécs gárdáját látja vendégül. Izgalmas találkozóra van kilátás, hiszen a pápaiaknak a kiesés elkerülése érdekében folytatott versenyfutásban mindenképp itthon kell tartania a három pontot, míg a mecsekiek tavaszi teljesítménye is elmarad a várttól, Mészáros Ferenc vezetőedző is pontban, pontokban bízik. A bajnokit Kassai Viktor dirigálja, segítői Kispál Róbert és Ring György.

A két csapat összeállítása:
Lombard Pápa: Szűcs L. - Nagy S., Balogh B., Németh M. Horváth L. - Lovrencsics,  Arsic, Gyömbér, Szilágyi P. - Benko, Inutile (cserék: Takács, Seye,Tóth Bence, Dóczi, Rodenbücher, Quintero, Présinger)

PMFC-Matias: Dibusz - Simonfalvi, Causic, Todorovics, Markovic - Demjén, Lantos, Scsepanovics, Regedei, - Andorka, Horváth Zs., (cserék: Strublics, Frőhlich, Nagy Olivér, Nagy József, Goia, Bajzát, Kvekveskiri)

Edzői nyilatkozatok:
Bene Ferenc: Nagyon várjuk már az idén kitűnően szereplő PMFC elleni mérkőzést. A Debrecen ellen bebizonyítottunk, hogy mi is jó erőt képviselünk. A szombati találkozó abszolút három esélyesnek ígérkezik, de a csapatom mindent meg fog tenni a sikerért.

Mészáros Ferenc: Komolyan kell venni a mérkőzést, hiszen minden ellenféllel szemben meg kell küzdeni a sikerért. Ugyanakkor a Pápának van több vesztenivalója, így nekünk kell felszabadultabban futballozni. A Pápáról elég vegyes a kialakult kép. Több olyan játékosuk is van, akiket nem nagyon ismerünk, Bene Ferenc pedig jól összerakta őket, így lebecsülnünk semmiképpen nem szabad őket a helyezésük alapján.

’1 Elkezdődött a találkozó, a fehér mezes vendégek indították útjára a labdát.

'1 Inutile beadását Dibusz ütötte ki Benko elől.

'7 Lovrencsics jobb oldali beadására Benko érkezett, aki két méterről, a kapu torkából kihagyta a hatalmas ziccert.

’13 Andorka kapta a mérkőzés első sárgáját, mivel nem engedte elvégezni a hazaiak szabadrúgását.

’17 Regedei szabadrúgása üresen találta Causicot, ám a játékos föléfejelte a lehetőséget.

’28 Lovrencsics ígéretes lövésébe vetődött bele Todorovics.

’33 Benko is besárgul, Causicra csúszott rá a szlovén játékos.

’45+0 Véget ért az első félidő, gól egyelőre nincs, kevés helyzetet láthatott a kilátogató mintegy 1000 néző, jobbára a hazaiak akarata érvényesült az első 45 percben, úgy tűnik a pécsiek a pontrúgásokra és a kontratámadásokra rendezkedtek be erre a találkozóra.

’46 A félidőben Bene Ferenc cserére szánta el magát, a sérüléséből visszatérő Tóth Bence Szilágyi Pétert váltotta.

Az orkán erejű szél alaposan megnehezíti mindkét csapat dolgát.

’55 Causicnak is felmutatja a sárga kártyát Kassai, a pécsi játékos megrúgta a frissen beállt Tóth Bencét.

’56 A vendégkapu előtti kavarodásban sem Inutile, sem Gyömbér nem tudott gólt szerezni.

’59 Inutile kapott remek labdát, aki ezt követően Tóth elé tálalt, a lövés Simonfalviról az alapvonal mögé vándorolt, nagy helyzet volt.

'63 Regedei helyett Frőhlich folytatja, majd Scsepanovics is besárgul, Tóthra csúszott rá keményen.

'64 Hazai csere, Inutile le, Seye be.

’66 Szűcs védte óriási bravúrral Horváth rövidbe tartó lövését.

’75 Egy szögletet követően Tóth elé került a labda, aki lágyan visszatette a játékszert, Lovrencsics egy átvétel után kisodródva azonban mellélőtt, Mészáros Ferenc közben kihasználta utolsó cserelehetőségét is, Andorka helyett Bajzát a pályán.

’81 Quintero is lehetőséghez jut, Benko jön le a játéktérről.

’83 Óriási pécsi helyzetek maradtak ki, előbb Nagy beadásából Bajzát bólintotta a felső kapufára a labdát, Nagy pedig szögletre mentett, majd Scsepanovics a sarokrúgást követően tette meg ugyanezt.

’85 Horváth Leventének mutatta fel a sárgát Kassai, a szabadrúgást Bajzát ismét a felső kapufára csúsztatta.

90+2 Véget ért a mérkőzés, a Lombard Pápa igazságosnak mondható gólnélküli döntetlent ért el, ami sem a mieinknek, sem a vendégeknek nem jó eredmény.

Bene Ferenc: Az első félidőben úgy zajlott a meccs, ahogy terveztük, főleg az első játékrészben jobban is futballoztunk, mint a PMFC, megvoltak a lehetőségeink, sajnos az utolsó minőségi döntések hiányoztak a játékunkból, ezért nem tudtunk gólt lőni. Az utolsó fél órában a szél miatt irreálissá vált a játék, küzdelmes meccs volt, a taktikai húzásokból látszott, hogy kollégám és én is meg szerettem volna nyerni a találkozót, ez ma a rossz helyzetkihasználás miatt nem sikerült.

Mészáros Ferenc: Egy hajtós, küzdelmes mérkőzés volt, irreális időjárási körülmények között. Az első félidőben nem játszottunk jól, át kellett szervezni a csapatot, a második játékrészben a cserék jól szálltak be, megvolt a szélső játékunk is, három-négy kapufát is szereztünk, amiből legalább egyet illett volna gólra váltani.

A Lombard Pápa az egy pont begyűjtését és a Vasas vereségét követően a 14. a bajnokságban, Bene Ferenc csapata jövő héten a Budapest Honvédhoz látogat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 16:33:38

Utolsó edzőmeccsét játszotta a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést