Bolondok napi jótékonysági horgászverseny


2012-04-01 16:59:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bolondok napi jótékonysági horgászverseny főképe

Évadnyitó horgászversenyt rendeztek ma délelőttől a Malom-tónál. Az évszakhoz képest hideg időben és orkán erejű szélben 22 horgász foglalta el helyét a tóparton, ahol április elseje lévén másfél fordulót rendeztek. A verseny jótékonyt célt is szolgált, hiszen a versenyzők részvételükkel támogathatták a 2012-es portugáliai Klubcsapatok Világbajnokságára készülő Katus - Elekthermax HE csapat tagjait, akik júniusban képviselik Magyarországot a világeseményen. Mint ismert, a Katus Gyula, ifj. Katus Gyula, Marosi László, Liska Zoltán, Kiss Róbert alkotta pápai alakulat a 19 csapatos a sukorói mezőnyben hódította el a bajnoki címet és ezáltal a vb-n való részvétel jogát.
- Egy teljes és egy fél fordulót horgásztunk, hogy minél gyorsabban kelljen halat fogni a „második” körben - mondta Kis Róbert. A nagy szél és a hőmérsékletesés miatt a halak kapókedve jóval elmaradt a megszokottól, ilyenkor finomított szerelékkel érdemes horgászni, tehát vékonyabb zsinórral, minél kisebb horogtűvel. Nagyon köszönjük a szervezők jó szándékát, már szinte biztos, hogy nyáron el tudunk utazni Portugáliába, a szállást már lefoglaltuk, néhány apró részletet kell még tisztázni. A világbajnokságon szerencsére egy európai pályán fogunk pecázni, az elsődleges hal a ponty lesz, ebben talán a nagyobb tapasztalat miatt jók vagyunk.
A versenyen Pánczér Tamás végzett a harmadik helyen, második Döbrönte Péter lett, a verseny győztesének járó vándorserleget Baki György vihette haza.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-04 16:03:02

Tollaslabda: Területi diákolimpia


ajánlott cikk főképe

2020-03-08 18:36:14

A hosszabbításban veszített a nyolc emberrel nagyot küzdő Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 20:43:31

Ismét megkapta a bizalmat a vezetőség


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 11:10:49

Egy félidőnyi jó játék is elég volt