Karácsonyra készültek a „tekergők”


2009-12-09 20:51:39  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsonyra készültek a „tekergők” főképe
Ma délután 3 órától a Tekergők Klubja idei utolsó foglalkozását tartotta a Gyermekjóléti Szolgálat foglalkoztató helyiségében. A program az adventi készülődés jegyében zajlott tizenegy gyermek részvételével. A fiatalok beszélgettek az adventről, a karácsonyi készülődésről, aztán asztaldíszeket készítettek, melyeket haza is vihettek. A mai nap arról is szól, hogy a saját magunk által készített ajándéknak van a legnagyobb értéke - mondta Mező Róbertné családsegítő. A gyerekek nagy lelkesedéssel vettek részt a közös kézműves tevékenységben.
- Otthon ki is fogjuk tenni az egyik asztalra ezt a díszt, amit készítettem. Már nagyon várom a karácsonyt, anyával együtt sütünk majd- mutatta meg saját készítésű asztaldíszét E. Laura.

Babos Petra


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-19 22:41:18

Zsidó Kulturális Nap


ajánlott cikk főképe

2020-08-28 20:58:22

20 pozitív, megerősített eset Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-07-17 22:16:01

A kilencvenöt éve született Nagy Lászlóra emlékeztek a városbarátok


ajánlott cikk főképe

2020-06-19 11:04:55

Holnap nyit a Kékfestő Múzeum megújult kiállítása