Húsvét a Vajda lakótelepi oviban


2012-04-03 19:45:13  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Húsvét a Vajda lakótelepi oviban főképe
A Vajda Péter lakótelepi Óvodában a kicsik már hetek óta lázasan készülnek a húsvétra. Az óvoda csoportszobáit tavaszi pompába öltöztették, készítettek ajtó-és ablakdíszeket, nyuszifüleket, tojásokat festettek s locsolóverseket is tanultak. A húsvét jegyében telt a mai nap is, amikor is a Napsugár hagyományőrző csoport népviseletbe öltözve elevenítette fel a régmúlt húsvéti szokásait az intézmény udvarán.  A húsvéti ünnepkör részeként ma délután a szülőket is meghívták közös kézműves alkotóházba a gyerekekkel együtt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-14 22:24:36

A banda és a lakodalmasok


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 19:21:54

Kiemelt szerepe van a segítségnyújtásban az Időskorúak Szociális Ellátásáért Alapítványnak


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 16:15:53

Kezdődik a Gróf úti járdafelújítás


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 14:36:33

Vasárnaponként élő istentiszteleti közvetítés a református templomból