Átadták a stafétanyuszit - Lezárult a húsvéti projekthét a Munkácsyban


2012-04-03 20:23:25  | cikk: mo  | 


Átadták a stafétanyuszit - Lezárult a húsvéti projekthét a Munkácsyban főképe
Nyuszis dalokkal, mondókákkal zárták ma a munkácsys diákok a húsvéti projekthetet, melyet minden évben a TÁMOP keretében szervez az intézmény a második osztályosok számára. A projekthét lényege, hogy a diákok ne csak a könyvekből vagy a pedagógusok előadásaiból szerezzenek ismereteket, hanem a tapasztalás útján, illetve különféle kreatív feladatok, játékok, foglalkozások segítségével jussanak információkhoz a magyar hagyományokat, népszokásokat illetően. Somogyi Zoltánné szerint mindez igencsak jól sikerült az idei témahéten. A projektfelelős elmondta, a 62 gyereket érintő programsorozaton szinte minden résztvevő rendkívül aktív és érdeklődő volt. Nagy sikere volt például az egyik kisdiák nagypapájának, aki a régi húsvéti néphagyományokról beszélt népes közönségének, de ugyanilyen népszerű volt a húsvéti terített asztal, melyre a szülők készítették el az ízletes ételeket: sonkát, főtt tojást, salátát és kalácsokat. A záróprogramon a másodikosok az elsős diákoknak számoltak be a húsvéti témahéten szerzett élményeikről, majd jelképesen átadták az általuk készített nyuszifejeket, a „stafétanyuszit” az elsősöknek, utalva arra, hogy egy év múlva ők is átélhetik az izgalmas projekthét játékos eseményeit. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-17 12:48:00

Illegális hulladék a vasútállomás környékén


ajánlott cikk főképe

2020-03-07 22:12:30

Tényleg megérdemlik - 25 éves a Pápai Musical Stúdió


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 22:07:00

Taggyűlés és előadás a Honvéd Bajtársi Klubban


ajánlott cikk főképe

2020-01-22 23:28:29

Horváth Lajos emlékkiállítás