Újabb útlezárás a Március 15. téren


2009-12-10 10:00:07  | cikk:  | 


A belvárosi ivóvízhálózat rekonstrukciójának utolsó ütemében december 14-től, hétfőtől lezárják a Március 15. tér Séllyei utca és Jókai utca közötti szakaszát. A forgalmat a Séllyei utcáról a Széchenyi és a Zimmermann utca irányába terelik. A kivitelezési munkálatok előreláthatólag egy hétig tartanak.

A korábban lezárt Csáky László utca földmunkálatai már a végéhez közelednek, a tervek szerint e héten befejeződnek.

A Bástya lakótelepi parkolókat hamarosan megnyitják, a szakemberek ott is befejezték a rekonstrukciót – adott tájékoztatást Németh Tamás, a Műszaki Osztály vezetője.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-03 21:29:48

Plató koncert Ress Hajnival


ajánlott cikk főképe

2020-09-14 12:35:53

Szeptember 17-én jelenik meg a megújult Pápa és Vidéke


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 19:29:06

Változatos programkínálat az Esterházy-kastély nyári táboraiban


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 08:10:00

Jazz muzsika a meglepetés koncerten