Fokozott ellenőrzések az ünnep idején


2012-04-06 12:56:06  | cikk: HuHa  | 


Az előző évekhez hasonlóan kiemelt rendőri ellenőrzéseket hajt végre a Pápai Rendőrkapitányság a húsvéti ünnephez kapcsolódóan. Bauer Tibor közrendvédelmi és közlekedésrendészeti osztályvezetőtől megtudtuk, a közrendvédelmi ellenőrzések már tegnap megkezdődtek, ennek során visszatérően járőröznek a rendőrök az üzletközpontok környékén, hogy megelőzzék a parkolókban hagyott járművek feltörését, a lopásokat és más szabálysértéseket. A rendőrszázados arra figyelmezetett, az állampolgároknak is kell ügyelniük értéktárgyaik biztonságára, vagyis a parkolóban hagyott járműveket zárják be, a gépkocsikban látható helyen ne hagyjanak értékes holmikat és az üzletekben is vigyázzanak táskájukra, pénztárcájukra.
-A húsvéti ünnep idején jelentős számú rendőr részvételével fokozott közúti ellenőrzést is tart kapitányságunk, mely az illetékességi terület egészére kiterjed. Kollégáink visszatérően ellenőrzik a közlekedőket és kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vezetők forgalomból való kiszűrésére - mondta el a százados, emlékeztetve, hogy hazánkban nulla tolerancia van érvényben, ami nemcsak a gépjárművezetőkre, hanem a kerékpárosokra is vonatkozik.
A Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén egyébként - talán a rendszeres ellenőrzéseknek is köszönhetően - az elmúlt években az átlagosnál nem volt több jogsértés húsvétkor.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-03 21:29:48

Plató koncert Ress Hajnival


ajánlott cikk főképe

2020-04-06 08:51:27

Vigyázzunk rájuk!


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 16:12:18

Lada Nivát kaptak a közterület-felügyelők


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 19:22:46

Fedett buszváró a Pálházapusztán élőknek