Édességet osztanak a rendőrök a gyerekeknek


2012-04-08 16:43:10  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Édességet osztanak a rendőrök a gyerekeknek főképe
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a húsvétot megelőző napokban a bevásárlóközpontok környékén hajtottak végre ellenőrzéseket bűnmegelőzési célzattal. Kiemelt cél volt a vagyonelleni bűncselekmények, szabálysértések megelőzése.  Húsvétkor fokozott közlekedési razziát tartanak a kapitányság illetékességi területén. Az akció során kiemelten ellenőrzik az ittas gépkocsivezetőket, valamint a kerékpárosokat is.
A mai és a holnapi nap során a rendőrök a közlekedésben személyautóval, illetve gyalogosan résztvevő gyerekeknek szeretnének kedveskedni egy kis édességgel. Azoknak, akik helyes magatartást tanúsítanak és azoknak is, akik esetleg nem a szabály szerint közlekedtek, egy-egy csoki figurát ajándékoznak - tudtuk meg Bauer Tibor rendőr századostól, a közrendvédelmi és közlekedésrendészeti osztályvezetőtől.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-21 08:10:27

Folklór ihletésű modern öltözékek és népviseletek bemutatója a kastély udvarán


ajánlott cikk főképe

2019-08-22 17:28:52

Kisorsoltuk első nyertesünket!


ajánlott cikk főképe

2019-04-28 10:37:13

Szakma és szórakozás, hagyományok és újdonságok a Veszprém Megyei Vadásznapon


ajánlott cikk főképe

2019-06-12 11:15:30

Megnyílt a Korvin utca


PÁPA időjárás