Idegenben gyűjtötte be a három pontot a Lombard II


2012-04-15 11:24:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Idegenben gyűjtötte be a három pontot a Lombard II főképe

A sereghajtó, Várpalota otthonában lépett pályára a Lombard II, az NB III-as bajnokság 21. fordulójában. Nagy Mihálynak a Markek – Enyingi, Kiss T., Tóth M., Tar – Horváth T. (Király), Somogyi, Présinger – Csepregi, Szabó (Horváth Cs.), Fehér (Molnár) keret állt rendelkezésére. Óriási iramban kezdett a két csapat, mindkét gárda letámadta a másikat és ebből az adok - kapokból a vendégek jöttek ki jobban. A 15.percben Szabó szabadrúgása a kapufáról kipattant, de a jól érkező Csepregi a hálóba lőtt 0-1. A 17. percben gyönyörű támadás végén Szabó önzetlenül játszott Csepregi elé, aki belőtte második gólját 0-2. A 67. minutumban megfogyatkoztak a hazaiak, mivel a reklamáló Tieber kapott piros lapot. A hazaiak egy másodpercig sem adták fel, így a mérkőzés a 82. percben dőlt el, amikor Szabó szabadrúgását Présinger fejelte a kapuba. Szikrázóan kemény, kiváló mérkőzést játszott a két csapat.

Várpalota – Lombard II 0-3 (0-2) Gsz: Csepregi 2, Présinger
Jó: az egész vendégcsapat, Szabó a mezőny legjobbja, ill.: Humli, Bregócs

Nagy Mihály: Kiváló játékvezetés, két, futballozni akaró, agresszív csapat, nagy iram és szép győzelem, mi kell még? Gratulálok Balogh Zoltán kollégámnak, másfél év alatt óriásit léptek előre.

A Lombard II a 7.helyről várja az április 22-ei, Csákvár elleni hazai folytatást, a kezdési időpont 16 óra, a belépés ingyenes.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-07 18:05:12

Kosárlabda: Vereség az évindítón


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 10:06:04

Kiütéses siker


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 11:25:48

Kiélezett hajrá várható a kispályás bajnokságban


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 20:46:41

Ismét edzésbe álltak