Megnyílt a IX. Fegyver- és érembörze


2009-08-16 13:59:28  | cikk:  | 


Vasárnap reggel nyolc órakor nyitotta meg kapuit a IX. Fegyver-és érembörze a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában. Az 1970-ben egyesületbe tömörült pápai éremgyűjtők nagy hagyományú rendezvénye sokakat megmozgat, a mai börzére is az ország különböző tájairól érkeztek lelkes kiállítók, de külföldről is fogadtak résztvevőket.
A gazdag kiállításon az érmék és fegyverek mellett hagyományosan nagy a kínálat egyebek mellett régi képeslapokból, papírpénzekből, bélyegekből.

Babos Petra

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet