Bébiételt osztanak a Juhar utcában


2012-04-25 11:21:44  | cikk: mo  | 


Bébiételt osztanak a Juhar utcában főképe
Újabb bébiétel-osztást szerveztek mára az ESZI Családsegítés munkatársai. A Teuton lovagrend képviselője ugyanis az elmúlt néhány hónapban számos alkalommal juttatott különböző mennyiségű bébiélelmiszert településünkre. A nagy mennyiségű, kiváló minőségű termékeket tartalmazó adományból korábban, februárban már szerveztek osztást a családgondozók. Akkor közel 400 család, körülbelül 1000 gyermek részesülhetett a bébiélelmiszerből.
A ma reggel, 9 órakor kezdődő bébiétel-osztást is úgy szervezték, hogy az egységcsomagokat szociális helyzettől függetlenül, jövedelemre való tekintet nélkül bárki átveheti, aki 4 hónap és 10 év közötti kisgyermeket nevel. Mindezt a gyermek TAJ és lakcímkártyájával kell igazolni. Magyar Csilla arról tájékoztatott, jelenleg 10 raklapnyi élelmiszert osztanak szét a családok körében. Az ESZI családgondozója hozzátette, gyermekenként vehetik át a szülők a csomagokat. A mai osztás alkalmával egy gyermekre 16 db barackos-körtés, 6 db piros gyümölcsös bébipép, 12 db zöldséges főzelék, 24 db kekszdara és 15 doboz gyümölcsital jut. Magyar Csilla elmondta azt is, a termékek hosszú lejáratúak és rendkívül ízletesek, melyeket akár nagyobb gyermek is fogyaszthat, ezért terjesztették ki a családok körét az idősebb gyermeket nevelőkre is. A bébiétel-osztás egyre népszerűbb a családok körében. A Családsegítés munkatársai a raktári készlet erejéig, délután 14 óráig várják a gyermeket nevelő szülőket.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-16 10:06:08

Kézművesek utcája, Játék-Tér, Diák percek - Program kavalkád a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2019-07-15 12:12:30

Megérkezett Kínába a városi delegáció


ajánlott cikk főképe

2019-08-06 23:41:51

Vadászkalandok Svédországban és Spanyolországban


ajánlott cikk főképe

2019-05-31 21:09:34

Pedagógusokat köszöntöttek, szolgálati emlékérmeket adtak át


PÁPA időjárás