A Pápa Városi Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülése


2009-12-11 19:18:13  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


A Pápa Városi Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülése főképe
Ma délelőtt 9 órakor tartotta ülését a Pápa Városi Cigány Kisebbségi Önkormányzat (PVCKÖ). Az ülést Holdosiné Bánhegyi Ildikó elnök vezette, a testület határozatképes volt.
Az első napirendi pont Pápa város szociális szolgáltatástervezési koncepciójának felülvizsgálata volt, majd a 2010. évi programok tervezése, megtárgyalása következett. Vegyes ügyek tárgyalásával és közmeghallgatással zárult az összejövetel.

Babos Petra


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet