Adni öröm


2009-12-11 19:20:25  | cikk: Babos Petra  | 


A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja az országos Adni öröm akció keretén belül tartós élelmiszert gyűjt a rászorulók számára a pápai Interspar áruházban december 15-től 20-ig. A szeretetszolgálat önkéntesei a program valamennyi napján 9 és 19 óra között várják a felajánlásokat - mondta el Papp Eszter, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Támogató Szolgálatának szakmai vezetője.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-28 21:10:01

Ismét felfelé kúszik a fertőzöttek száma


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 08:21:45

A Nehézfiúk a Fő téren és a volt Kilián lakótelepen muzsikáltak


ajánlott cikk főképe

2020-09-11 21:46:33

Mindig van remény - Együtt az öngyilkosság ellen


ajánlott cikk főképe

2020-09-05 21:48:27

Kevesebb karantén