Barátságos vízilabdameccs az FC Austriával


2009-12-12 12:18:12  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Barátságos vízilabdameccs az FC Austriával főképe
A vízilabda OB II-ben szereplő Pápai SE-Termál péntek este egy edzőmérkőzés erejéig vendégül látta a szerb és horvát pólósokkal teletűzdelt FC Austria csapatát. Az osztrák másodosztályban játszó alakulatban három magyar játékos is helyet kapott. A pápaiak edzője, Studringer Béla elmondása alapján a sógorok örömmel tettek eleget a meghívásnak.

- A már évek óta meglévő győri kapcsolatok révén jöhetett létre ez a mai nap. Ez lesz az első alkalom, hogy megmérkőzünk velük, nagyon kíváncsi vagyok milyen játékerőt képviselnek. Fiatal csapatról van szó, 18 és 25 év közöttiek alkotják a keretet, a fiatal átlagéletkor ellenére nagy hírük van, jó pár erős csapatot sikerült legyőzniük. Nem éppen az osztrák attitűd áll hozzájuk közel, sokkal inkább a szerb-horvát vonal, hiszen zömében ebből a két nációból tevődik össze a gárda. Állítólag volt olyan mérkőzésük is, amikor csak a kapusuk volt osztrák. Kíváncsi vagyok mire leszünk képesek ellenük, szombaton bajnoki forduló a Fehérvár és a Nagykanizsa ellen, ennek ellenére odatesszük magunkat.

A barátságos mérkőzés végül 16-16-os igazságos döntetlennel ért véget. A PSE-Termál és az FC Austria közötti együttműködés hosszútávúnak ígérkezik, januárban ugyanis egy visszavágóra ismét találkozik a két csapat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-01 17:08:09

59 gólt dobott a pápai kézilabdacsapat


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:44:42

Vége a diákolimpia idénynek