A Meridián Gumiszervíz a városi bajnok!


2009-12-12 16:57:30  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


A Meridián Gumiszervíz a városi bajnok! főképe
A városi teremlabdarúgó bajnokság második játéknapján a mezőny legjobbjai gyűltek össze a városi Sportcsarnokban, hogy eldöntsék ki a 2009-es év teremlabdarúgó bajnoka. Az idei küzdelmek kiélezett összecsapásokat hoztak, ennek ellenére sportszerű meccseknek lehettünk szemtanúi. A kupa legfőbb esélyesei a városi kispályás bajnokság győztesei, a Futrinka Utca illetve az Inter-Thermo Kertváros csapata volt, rajtuk kívül a Meridián Gumiszervíz és a Chelsea végső elsőségére is sokan tették le a voksukat. A helyezésekről végül a pillanatnyi forma és sok esetben a szerencse döntött. A bajnokságot a Versenybíróság elnöke, Koncz Sándor összegezte.

- Küzdelmes, jó meccseket láttunk a két nap során, az, hogy a két helyosztó mérkőzésen is büntetők döntöttek azt jelenti, hogy kiegyensúlyozott volt a mezőny. A döntőkben a védekezésre helyezték a hangsúlyt a csapatok, ha talált valamelyik gárda egy gólt, próbálta azt tartani. Megérdemelt a Meridián Gumiszervíz elsősége, a csapategység mellett egyénileg is képzett játékosok alkotják az alakulatot.

Szalai László, a tornagyőztes csapat vezetője érthető módon elégedetten értékelte a mögöttük álló megmérettetést.

- Kajárpéci, pápai és környékbeli játékosokból tevődik össze a csapat. Nagy terveket nem szőttünk a tornát megelőzően, az erős játékoskeret mellett bíztunk abban, hogy a sérülések és a hullámvölgyek is elkerülnek minket. Szerencsére ezúttal minden összejött, okunk nem lehet panaszra. A színvonalra megítélésem szerint megfelelő volt, az egyérintős játékot azonban hiányoltam, a mostani játékosok meglátásom szerint inkább cipelik a labdát, cseleznek, bíznak saját magukban. Idén még elindulunk Celldömölkön a Szilveszter Kupán, januárban pedig részt veszünk a Szuperkupán, remélem hasonló sikerekkel.

I. csoport

Chelsea – Inter-Thermo Kertváros 2-0
Horizont Bútor – Sector FC 2-1
Sector FC – Chelsea 2-2
Horizont Bútor - Inter-Thermo Kertváros 0-4
Inter-Thermo Kertváros – Sector FC 8-0
Chelsea - Horizont Bútor 5-2

A csoport végeredménye:

 
1. Chelsea 7 pont
  2. Inter-Thermo Kertváros 6 pont
  3. Horizont Bútor 3 pont
  4. Sector FC 1 pont

II. csoport

Vygo FC – Meridián Gumiszervíz 1-2
Combragyöngék – Futrinka Utca 1-2
Futrinka Utca - Vygo FC 1-1
Combragyöngék - Meridián Gumiszervíz 0-1
Vygo FC – Combragyöngék 2-1
Meridián Gumiszervíz – Futrinka Utca 1-2

A csoport végeredménye:

  1. Futrinka Utca
  2. Meridián Gumiszervíz
  3. Vygo FC
  4. Combragyöngék

Elődöntők

Chelsea - Meridián Gumiszervíz 1-2
Futrinka Utca - Inter-Thermo Kertváros 1-1 (7 méteresekkel 2-4)

Bronzmérkőzés

Chelsea - Futrinka Utca 1-8

Döntő

Meridián Gumiszervíz - Inter-Thermo Kertváros 1-1 (7 méteresekkel 5-4)

Gólkirály

Fonnyadt Balázs (Futrinka Utca) 8 találattal

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-09 15:33:23

Maradnak a korlátozások a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor


ajánlott cikk főképe

2020-08-26 12:31:59

Teke: 50 csapat, 200 versenyző az emlékversenyen


ajánlott cikk főképe

2020-09-13 21:05:04

Tíz emberrel harcolta ki a döntetlent a Perutz FC