Ünnepváró programok az Edvy Malomban


2009-12-12 17:58:24  | cikk:  | 


Ünnepváró programok az Edvy Malomban főképe
Az ünnepre való ráhangolódás jegyében szerveztek ma programot az Edvy Malom Fogadóban. Délután 15 órától játszóház várta a gyerekeket, melynek keretében karácsonyfadíszeket és gyertyatartót készíthettek az apróságok – tudtuk meg Polgár Györgytől, a program szervezőjétől.
A 16 órakor kezdődő karácsonyváró ünnepség alkalmával fellépett a Munkácsy Zenestúdió, a Pápai Huszáregyesület zenekara, a borsosgyőri Kölyökklub csapata és a Pezsgő kórus.
A programot kézműves vásár egészítette ki, ahol díszes mézeskalácsokat, gyertyákat, horgolt karácsonyfadíszeket és mécsestartókat vásárolhattak a megjelentek.
A hagyományteremtő szándékkal megrendezett ünnepváró programban kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a kedvükre való időtöltést. A rendezvény végén a legkisebbek lufival üzenhettek a Jézuskának, majd a szervezők a szabadban felengedték a léggömbökre rögzített karácsonyi kívánságokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-29 14:40:18

Fogd, vidd és olvasd! Ingyen elvihető könyvek a bibliotéka előtt


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 14:02:30

Elhunyt dr. Szundy Béla


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 16:56:46

Cseppképpont - Kamarakiállítás nyílik szombaton a Kékfestőben


ajánlott cikk főképe

2020-02-18 17:44:25

Ismét Wass Albert felolvasóest lesz Pápán - várják a jelentkezőket