Három gyertya ég a városi koszorún


2009-12-13 11:36:40  | cikk:  | 


Három gyertya ég a városi koszorún főképe
Advent harmadik vasárnapja a Pegazus Színház szervezésében Luca napja jegyében telt. Miután dr. Péntek Árpád önkormányzati képviselő meggyújtotta a város adventi koszorújának harmadik gyertyáját, a Pegazus Színház művészei léptek színpadra, hogy Luca-napi műsorukkal szórakoztassák a megjelenteket. Őket az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola második osztályos tanulóinak karácsonyi műsora követte. A Pegazus Karácsony színes programjai közül azonban nem maradhattak ki az interaktív játékok és Csacsogányok vidám koncertje sem. Mindeközben a legkisebbeket játéktér várta a színpad mellett és kézműves foglalkozás a Mándi Márton István utcában kialakított játszóházban.

Advent negyedi hetében folytatódik a rendezvénysorozat, a Kossuth utcán délutánonként meghitt karácsonyi műsorok, vasárnap pedig a Jókai Mór Művelődési Központ „Gyertyafény, szép remény...” című összeállítása várja az érdeklődőket.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-30 10:46:45

Mínusz 310 millió forint


ajánlott cikk főképe

2020-03-20 13:22:49

Kesztyűben a piaci árusok


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 08:23:14

Lezárják a játszótereket


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 13:32:55

Lámpás kereszteződés épül a Somlai úton