Adventi hangverseny


2009-12-14 07:49:02  | cikk:  | 


Vasárnap este 6 órakor az evangélikus templomban adventi hangversenyt adott a Jókai Mór Művelődési Központ Kamarazenekara. Vezényelt Nagy Tibor karnagy. A hangverseny Handel Szvit-jével kezdődött, majd Petz Concerto pastorale című darabját Sztupák Regina és Gotthárd Dorottya fuvola szólója kísérte. Bella Márton trombita szólójával kísérte a kamarazenekart, Vivaldi Largo-ját adták elő. Vivaldi G-dúr concerto I. tétele következett, Bella Zsófia hegedű szólójával. Végül Telemann A-moll szvit-jével zárult a koncert. Csembalón Falakiné Piltman Erika működött közre.

Tóth Tamara

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet