A pillanat ünnepe


2009-12-14 07:51:24  | cikk:  | 


Vasárnap este 7 órakor adventi koncertet adott Mártony Zsuzsanna a Pegazus Színházban. Az énekművész már 5 éves kora óta énekel, és közel húsz éven keresztül zongorázott. Hét éve végzett a Pécsi Zeneművészeti Akadémián. Saját bevallása szerint sokkal jobban szeret énekelni kisebb városokban, falvakban, mert így sokkal közelebb kerül a közönséghez. Immáron ez a hetedik év, hogy Karácsonykor és Húsvétkor templomban, jelen esetben színházban énekel. A művésznő repertoárjában régi reneszánsz dalokat, barokk áriát, Puccini áriát hallhattunk a karácsonyi dalok mellett.

Tóth Tamara

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet