Újabb lehetséges érkezők a Lombardnál | Pápa Ma

Újabb lehetséges érkezők a Lombardnál


2012-06-12 15:28:46  | cikk: Haraszti Gábor  | Pavicevic és Maróti után újabb labdarúgók kerültek a Lombard Pápa látókörébe. Az egyik új játékos Pintér Attila lehet, aki iránt az NB II-be kiesett Vasas is érdeklődik, Pintér a tavaszi szezont Kozármislenyben töltötte. Egyes hírek szerint Andorka Péter is távozik Pécsről. A csatárt a Lombard Pápa mellett a Siófok és a Soproni VSE is szívesen látná. Gyömbér Gáborral mindenben megegyezett a Ferencváros, és mivel a klubok is sikeres egyeztetéseken vannak túl, a játékos az Üllői útra költözhet, a szerződést jövő héten írhatják alá a felek - olvasható a pepsifoci.hu honlapon.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy az MLSZ Versenybizottsága elfogadta az élvonalbeli tagságra jogosult sportszervezetek nevezését a 2012/13-as szezonra, így a Lombard Pápáét is.

A felkészülés június 20-án, 10 órakor kezdődik.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-05-15 12:37:55

Vízilabda: Két pápai győzelem hazai vízben


2018-05-02 12:43:42

Közel állt a bravúrhoz a Bakonyerdő Pápa


2018-06-20 10:25:36

Rozmán László a Perutz FC új vezetőedzője


2018-07-08 19:28:37

Perutz FC: Vereség az első felkészülési meccsen