Nyolc pápai érem a szkander országos bajnokságon | Pápa Ma

Nyolc pápai érem a szkander országos bajnokságon


2012-06-14 11:58:34  | cikk: Haraszti Gábor  | Múlt hétvégén a budaörsi Sportcsarnokban rendezték meg a SportFest keretein belül a Magyar Szkander Szövetség országos bajnokságát. A résztvevők között a pápai Titán SE serdülő, junior, és felnőtt versenyzőivel is találkozhattunk, akik szokásukhoz híven remek eredményeket értek el. A kupáról Nagy Szabolcsot kérdeztük.
- Egy közepes színvonalú mezőnyben egyesületünk négy arannyal, egy ezüsttel, és három bronzzal érkezett haza. Juniorjainkra ismét büszkék lehetünk, hiszen Stumpf Ádám két harmadik-, Stumpf Dávid egy első-, és egy második helyet szerzett, a serdülők között Stumpf Krisztián jobb és bal kézzel szintén első helynek örülhetett. Masters kategóriában Nagy Dénesnek köszönhetően jobb kézzel sem találtunk legyőzőre, seniorban jómagam egy harmadik és egy negyedik helyet szereztem. Úgy érzem, ezen a versenyen is bizonyítottuk, hogy kétéves edzői munkánk, a heti többszöri, becsületes edzés, edzősködés meghozza gyümölcsét.
A 22. Pápai Játékfesztivál keretein belül a Titán SE június 16-án szombaton 17 órai kezdettel a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ előtt nyílt amatőr szkanderversenyt rendez. Nevezni 15 órától a helyszínen lehet életkor (serdülő, junior, felnőtt), testsúly és kar alapján. További információ a 70/583-08-08 illetve a 70/319-88-86-os számon kérhető.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-26 21:12:45

Vízilabda: Egy győzelem, egy vereség


2018-04-08 11:51:47

Bemutatkozott a Pápai Judo Akadémia


2018-03-22 11:45:27

U17-es válogatott mérkőzést rendeznek a Perutz Stadionban


2018-03-25 19:17:04

Fellépett a dobogóra az U16