A középmezőnyben zárta a bajnokságot a Lombard II


2012-06-14 14:31:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A középmezőnyben zárta a bajnokságot a Lombard II főképe
A hétvégi, 30. fordulóban szabadnapos lesz a Lombard második csapata, így Nagy Mihály együttesének lezárult NB III idei szezonja. A pápai csapat mérlege 11 győzelem, négy döntetlen, 13 vereség. Nehéz szezonon van túl a tavalyihoz képest megfiatalodott csapat, a bajnokságról Nagy Mihállyal beszélhettünk.
- A tavalyi bajnokságot a második helyen zártuk. Abból a csapatból nyolc játékos távozott, ami nagyon komoly nehézségeket okozott, ennek ellenére kitűnően kezdtük a pontvadászatot. Utána viszont sok gondunk volt elsősorban azzal, hogy néhány visszajátszó játékos nem úgy teljesített, ahogyan az elvárható lett volna és akkor még finoman fogalmaztam. Végül az ősszel a 7. helyen fordultunk. A télen tovább folytatódott a racionalizálás, újabb hat játékos távozott, így a tavaszt - néhány kivétellel - ifjúsági játékosokkal játszottuk végig. Ennek ellenére minőségi futballt produkáltak a gyerekek szinte mindig, annak ellenére, hogy több fronton is helyt kellett állniuk. Rengeteget edzettünk és az volt a feladat, hogy a kiemelt tehetségeink edződjenek a felnőttek között. Nagyon féltettem őket, mert több csapat elleni mérkőzésen olyan állati indulatokkal találkoztunk, hogy a testi épségük volt veszélyben. Ennek áldozata lett a Hévíz elleni mérkőzésen Csepregi, akinek brutálisan szétrúgták a térdét, egy éves kihagyás vár rá. Jellemző a játékvezető tevékenységére, hogy a vétkes tovább játszhatott és az utolsó percben ő lőtte az egyenlítő gólt. A feladatot teljesítettük, és négy tehetséges fiatalunk, Somogyi Richárd, Enyingi Marcell, Grőber Bence és Király Botond a felnőttekkel kezdik a felkészülést. Közülük Enyingi már bemutatkozott az első osztályban, ő az első a pápai futball történetében, aki a saját utánpótlásból ezt megtette. Ami a jövőt illeti, nagy változás nem várható, mert az elvárás továbbra is az, hogy a saját fiataljaink edződjenek a felnőttek között. Tar és Molnár távozik, Kis pedig Ausztriában dolgozik tovább, így ő sem marad, amit nagyon sajnálok. Sajnos a középiskola után Pápának nincs megtartó ereje, így a továbbtanulás miatt még eshetnek ki játékosok. A célok nem változtak, minél többet edzeni és edződni a felnőttek között.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-07 10:17:56

Jól szerepel a Pápai Vasas SE tenisz csapata


Sopron ellen búcsúzott az őszi hazai küzdelmektől a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es lány együttese. Pődör Ákos tanítványai rangadóval köszöntek el a hazai pályától, hiszen a vendégek a közvetlen riválisok voltak, akik a harmadik helyen álltak a kezdő sípszó előtt. A hazaiak ugyanannyi...

2018-10-18 20:16:30

Győzelemmel búcsúzott az U19


ajánlott cikk főképe

2018-07-20 18:18:07

Sikeres danvizsgát tettek


ajánlott cikk főképe

2018-07-13 10:21:45

Elmarad a Perutz szombati hazai edzőmeccse