Kerti partit szerveztek a Vörösmarty utcai otthonházban | Pápa Ma

Kerti partit szerveztek a Vörösmarty utcai otthonházban


2012-06-14 21:00:48  | cikk: mo  | Közös kerti partit szervezett lakóinak a két otthonház, a Vörösmarty utcai és a Teveli úti otthon. Az Egyesített Szociális Intézmények két idősotthona kitűnő kapcsolatot ápol, lakóik részt vesznek egymás rendezvényein. Ezúttal a Vörösmarty utcában gyűltek össze a szépkorúak, az otthonház munkatársai hosszú előkészületek után kellemes délutánt szerveztek a mintegy 60 ellátottnak.
- Egy ilyen parti lehetőséget nyújt arra, hogy az időskorúak kicsit megnyíljanak, beszélgessenek egymással egy kellemes, szabadban töltött délutánon – foglalta össze a rendezvény célját Császárné Mihály Julianna.
Az otthonház mentálhigiénés munkatársa elmondta azt is, hasonló kerti partit tavaly rendeztek először, és mivel nagy sikere volt, ezért úgy gondolták, hagyományt teremtenek a programból.
A kellemes délután játékos szellemi vetélkedővel indult, majd az agytekervények átmozgatása után az ízlelőbimbókat kényeztették a résztvevők. A kerti partin lángossal csillapították éhségüket az ellátottak. Az ízletes vacsorát követően a mihályházi asszonykórus és a nemrég alakult Rezeda néptánc csoport szórakoztatta az otthonlakókat. Császárné Mihály Julianna elmondta, nagy öröm számukra, hogy civil művészeti csoportokat láthatnak vendégül, mivel anyagi forrásaik végesek, s így mégis kellemes kikapcsolódást nyújtó programban részesíthetik ellátottaikat. Már csak azért is öröm ez, mert egy-egy hasonló rendezvény vagy program rendkívül felszabadítja a lakókat és az összejövetel után még napig beszélnek élményeikről – tudtuk meg az otthonház munkatársától.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet