Második felvonás


2009-08-16 22:03:55  | cikk:  | fotó: Tóth Tamara  | 


Második felvonás főképe
16 órakor kezdődött a Tihanyi Vándorszínpad előadásában a János vitéz című daljáték. A Ládafia Bábszínház előadását követő műsoron rengeteg az  érdeklődő. Most kezdődött a második felvonása a darabnak, melyben szerepel Tihanyi Tóth Csaba, a Barátok közt Novák Lacija is. Gyimóti Tamás mesterszakács „nemzetőr–gombóc” kínálatára nagyon sokan neveztek be és kisgyermekes családokkal van tele a Várkert. Közben megkezdődtek az előkészületek a 18 óra 30 perckor kezdődő történelmi lovasversenyre, jönnek „Kmety tábornok lovasai”.

Tóth Tamara

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet