Ma tartotta éves közgyűlését a PELC


2009-12-16 19:39:05  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Ma tartotta éves közgyűlését a PELC főképe
Ma délután elnökségi ülést tartott a Pápai Egyesített Labdarúgó Club vezetősége a Perutz Stadionban. Lantai Balázs ügyvezető elmondta, hogy a klub alapszabályában kellett három pontot módosítaniuk, amit egyhangúlag el is fogadott a közgyűlés. Ezt követően Nagy Mihálynak, az utánpótlás szakágvezetőjének és az utánpótlásképzésben részt vevő edzőknek tehettek fel kérdéseket a megjelentek.

Az ügyvezető röviden szót ejtett az egyesület utánpótláscsapatainak idei őszi szezonjáról is.

- Úgy gondolom, hogy az utánpótlásunknak is nagy szerepe van abban, hogy a Lombard Pápa NB I-es tagsággal rendelkezhet, hiszen az előírt klublicenceket az egyesület utánpótlása tudta biztosítani. Az, hogy minden korosztályban versenyeztetnünk kell, kicsit a minőség rovására megy, a jövőben az a célunk, hogy az előkésztő korosztályokból versenykorosztályokba lépő csapatok már felkészültebben tudják vállalni a rájuk váró megmérettetéseket. Nagy Mihály munkájával elégedettek vagyunk, a szezonkezdetre a szakmai célokat az edzők számára kitűzte, nagyon jó ötletnek tartom, hogy a PELC már az óvodákban is jelen van, így az albázisunkat az ovifocival mindenképpen növelni tudtuk, ezáltal egy automatikus kiválasztódás indul el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 09:58:10

Ülésezett a Fegyelmi Bizottság


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 16:33:38

Utolsó edzőmeccsét játszotta a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel