Pápán szerepelt az MKB Veszprém ifjúsági csapata


2009-12-16 21:41:44  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Pápán szerepelt az MKB Veszprém ifjúsági csapata főképe
A férfi országos ifjúsági kupa harmadik körében a Bakonyerdő Elmax Vasas SE ma este Magyarország legsikeresebb klubjának, az MKB Veszprémnek ifjúsági utánpótláscsapatát fogadta a városi Sportcsarnokban. Vesztergom Zoltán együttese a tisztes helytállást tűzte ki célul a mérkőzést megelőzően, ennek ellenére jól kezdtük a félidő első felében 5-3-ra még mi vezettünk. A vendégek kapust cseréltek, aki többek között 210 centiméteres magasságával(!) szinte megbabonázta a mieinket. Ezt követően összeszedte magát a vendéggárda és 30 percnyi játék után már ők vezettek 10-17-re. A folytatásban sajnos az emberelőnyöket nem tudtuk kihasználni, játékunkba több pontatlanság is becsúszott. Negyed órával a vége előtt már 8 góllal vezetett az MKB, a különbségen azonban nem sikerült faragni, a vége 26-35 lett. Megérdemelten jutott tovább a Veszprém, ennek ellenére a Bakonyerdő nem vallott szégyent a jóval erősebb játékosállománnyal rendelkező ellenfelével szemben. A hazaiak mestere, Vesztergom Zoltán szerint is reális ez a különbség.

- Ilyen eredményre számítottunk, ez egy olyan csapat, aki kétszer annyit edz, mint mi, ráadásul több területi válogatott játékosokkal a soraiban érkeztek ma hozzánk. A második félidőben csak két góllal maradtunk alul velük szemben, gratulálok a játékosaimnak, jól helytálltak a fiúk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-30 10:09:40

Leimeiszter Ábel, a színötös úszó


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 17:40:49

Felfüggeszti az edzéseket a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 18:09:07

Elmaradnak a kézilabda-mérkőzések is