Angyalbetlehem az Otthonházban


2009-12-17 08:24:36  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Angyalbetlehem az Otthonházban főképe
Tegnap délelőtt 10 órától tartotta a Vörösmarty utcai Otthonházban az Erdélyből, Szentegyházáról érkezett csoport Angyalbetlehem címmel előadott karácsonyi műsorát az idősek és gondozóik számára.
- A mai alkalomra minden részlegünkről érkeztek lakók, akik megtekintik ezt a betlehemes előadást. Most nem ajándékozunk, majd szerdán a karácsonyi műsor keretén belül - mondta el Szalainé Tihanyi Andrea vezetőápoló.
- Hargita megyéből érkeztünk, egy angyal betlehemes játékot adtunk elő, amely az 1700-as évekből maradt fent településünkön - tette hozzá György László, aki a művelődési ház igazgatója Szentegyházán.
A délelőtt jó hangulatú beszélgetéssel zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet