Nyugdíjas pedagógusok karácsonyi műsora


2009-12-17 08:30:43  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Nyugdíjas pedagógusok karácsonyi műsora főképe
Tegnap délután 4 órától tartották a Pedagógus Művelődési Házban a nyugdíjas pedagógusok karácsonyi műsorát.
A közös éneklés után a klub vezetője, Illésné Molnár Éva köszöntötte a megjelenteket, majd a karácsony meghittségéről, a szeretetről beszélt. Ezt követte a klub három tagja által előadott A szállást kereső szent család című darab, majd Iványi Szabolcs zenélt.
A délután kellemes hangulatú beszélgetéssel, süteményezéssel zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet