Karácsonyi ünnepség a Barát utcai idősek otthonában


2009-12-17 12:55:50  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsonyi ünnepség a Barát utcai idősek otthonában főképe
Ezekben a napokban az Egyesített Szociális Intézmények valamennyi egységében ünnepi műsorral készülnek a karácsonyra. Ma délelőtt 10 órától a Barát utcai Idősek Otthonában, a demens részleg műsorát rendezték meg 18 gondozott és családtagjaik, valamint a gondozók részvételével. Az ünnepségen a közös éneklés után Eisenbeck Ágota énekelt, M. Szabó Dóra (Bartók Béla Zeneiskola tanárai) pedig zongorán kísérte és az ápolónők versekkel, karácsonyi történetekkel teremtettek meghitt hangulatot. Az ünnepi rendezvényen természetesen az ajándékozás sem maradt el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet