Az Erkel a városi bajnok


2009-12-17 17:11:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az Erkel a városi bajnok főképe
Ma délután az Erkel Ferenc Ének-zenei Általános Iskola tornatermében rendezték a IV. korcsoportos teremlabdarúgó diákolimpia mérkőzéseit. A tornára a házigazdák mellett további három iskola, a Munkácsy, a Szent István és a Weöres iskola fogadta el a meghívást. A csapatok körmérkőzéses rendszerben döntötték el a helyezések sorrendjét.Eredmények:

Szent István – Munkácsy 1-4
Erkel – Weöres 5-1
Szent István – Erkel 1-4
Munkácsy – Weöres 6-2
Szent István – Weöres 3-6
Weöres – Erkel 2-3

- A mai nap első két helyezettje csatlakozik a körzeti bajnokság első két helyezettjéhez, Pápateszérhez és Nemesszalókhoz, közülük kerül ki az az együttes, aki majd a megyei döntőn mérettetti meg magát. A gyerekek hamar hozzászoktak a futsal szabályrendszerhez és a labdához is – értékelte a napot Koncz Sándor, a Diáksport Bizottság elnöke.

A torna végeredménye:

  1. Erkel
  2. Munkácsy
  3. Weöres
  4. Szent István

Horváth Imre, a győztes iskola testnevelője szerint kiegyenlített volt a mezőny, bármelyik csapat végezhetett volna az első helyen.

- Az elmúlt években a nagypályás mérkőzéseken is az Erkel, a Munkácsy vagy éppen a Weöres képviseli a várost a megyei döntőn, kíváncsi vagyok, ha mi jutunk tovább, mire leszünk képesek. A kispálya mindig más mint a nagypálya, itt kisebb a tér és a sorsolásnál jó adag szerencse is kell. Keveset játszottunk futsal labdával, nemrégen ért véget a házi bajnokságunk, ahol a gyerekek ugyan nem együtt, de külön csapatokba szerveződve már játszottak ebben a szabályrendszerben. Gratulálok a csapatomnak, remélem a későbbiekben is folytatni tudjuk a remek szereplést.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 11:10:49

Egy félidőnyi jó játék is elég volt


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 19:52:06

Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 14:30:17

Az országos döntőre készültek