Két góllal maradt alul horvát ellenfelével szemben a Lombard Pápa


2012-07-15 00:09:42  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: hnk-cibalia.hr  | 


Két góllal maradt alul horvát ellenfelével szemben a Lombard Pápa  főképe
A horvát bajnokság ötödik helyezettje ellen folytatta a felkészülési mérkőzések sorát a Lombard Pápa. A Cibalia Vinkovci ellen Bene Ferenc a Nacsa - Németh, Balogh, Dlusztus Nagy - Fellai, Maróti, Horváth, Aršić - Simon, Seye kezdőnek szavazott bizalmat, csereként Cekulajevs, Quintero, Rodenbücher, Lucas, Tóth G. is pályára lépett. Az ellenfélnél a Matković, Koledić, Pavličić, Bartolović, Župarić, Novak, Gegić, Vitaić, Rugašević, Lučić, Mazalović összetétel szerepelt. A horvát klub honlapjának tájékoztatása szerint fél óra elteltével Koledić-nek köszönhetően kétgólos előnyre tettek szert a hazaiak, nem sokkal az első félidő lefújása előtt Seye szépített. A második félidőben Vitaić is betalált, melyre a mieinknek nem volt válasza, a házigazdák így 3-1-re nyertek.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-03 10:16:07

Egy lépésre a bajnoki címtől a Szabadgyalog SE


ajánlott cikk főképe

2020-01-22 17:04:17

Magabiztosan nyert az Ajka


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-01-12 17:53:19

Terematlétika bajnokság