Nyugdíjasok karácsonya


2009-12-17 21:51:00  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Nyugdíjasok karácsonya főképe
Ma délután 3 órától tartották a Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében a nyugdíjasok karácsonyi műsorát. A program keretén belül felléptek az Erkel Ferenc Ének - Zenei Általános Iskola tanulói, a Musical Stúdió és Molnár Veronika, a Best együttes énekese. A szép számban megjelenteket dr. Vörös Ibolya köszöntötte. A jó hangulatú délutáni program végén ajándékutalványokat adtak át a megjelent nyugdíjasoknak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet