A díjlovaglással megkezdődött az ifjúsági - junior ob Pápán


2012-07-20 18:00:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A díjlovaglással megkezdődött az ifjúsági - junior ob Pápán főképe
A hétvégén háromnapos versenyt rendeznek Pápán a Lovasiskolában és Attyapusztán. A mai, pénteki versenynapon a díjlovaglást rendezték, melyen több kategóriákban 64-en indultak. Sajnos pápai versenyzőnek nem szoríthatunk a hétvégén, hiszen Nagy Zsuzsanna lova a tegnapi napon lebetegedett, így Zsuzsanna kénytelen kihagyni a hazai rendezésű országos bajnokságot. Tíznél is több egyesület érkezett meg Pápára, az ország szinte összes részéből, a magyarok mellett szlovák egyesület is nevezett.
- Az országos military verseny kezdő lovaknak, amatőr lovasoknak és haladó lovaknak pontszerző verseny is – tudtuk meg Kocsis Lászlótól, a Lovasiskola üzemeltetőjétől. A bírók a pontozás során több szempontot is figyelembe vesznek, ilyen például a ló-lovas összhangja, a ló járása, tartása, elindulások, hátralépések, a cél a minél pontosabb végrehajtás. Az ob holnap Attapusztán folytatódik, ahol AO amatőr – előkezdő, ’A’ kezdő ló – nyitott, ’B’ nyitott – ifjúsági és CNC* nyitott kategóriákat rendezünk, majd vasárnap a Lovasiskolában a díjugratással zárul a bajnokság.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-05 15:57:37

Ismét dobogón a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 20:37:28

Kettős PELC siker