Az előtetőt szerelik a mozinál


2012-07-27 17:04:19  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Az előtetőt szerelik a mozinál főképe
A mozi felújítási pótmunkáinak elvégzésére kiírt közbeszerzési eljárás lezárult. Jelenleg az előtető szerelését végzik a szakemberek.  Németh Csaba, a Pápai Városfejlesztési Kft. műszaki munkatársa hírportálunk kérdésére elmondta, a napokban a tartószerkezet szerelését végzik, amire majd egy edzett üvegburkolat kerül. Az üveg a gyártás során egy olyan eljáráson megy keresztül, ami által törhetetlen lesz.
- A mozinak régen is volt előtetője, csak az sokkal tömörebb volt, ezzel az újjal pedig egy könnyített, modern szerkezet kerül a helyére. Az előtető felszerelésének munkálatai a mai napon befejeződnek. Jövő héten a villanyszerelés és a mozgáskorlátozott WC gépészeti szerelése, majd az aula kialakítása, végül a vakolás és a burkolás következik - tette hozzá Németh Csaba.
Az épület felújítása várhatóan szeptember 15-re készül el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-18 20:56:10

Tűsarkú helyett egy pelenkás totyogó


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 12:30:58

Aki teheti ne vigye óvodába, bölcsődébe gyermekét - Unger Tamás alpolgármester sajtótájékoztatója


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 20:24:26

Gázcsere telep, Téglagyári út, Schwenczel rét - Megy a munka mindhárom helyen


ajánlott cikk főképe

2020-01-15 10:27:29

Babapszichológia - lélek, fejlődés, viselkedés 2 éves korig