Bosszú a hörcsögért


2012-08-01 07:59:34  | cikk:  | 


Állatkínzás bűncselekménye miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy Pápa környéki férfi ellen, mert agyonütötte a család kutyáját.

A fiatalember élettársa július 27-én délután, a munkából hazaérve nem találta keverék tacskó kutyájukat, ezért annak keresésére indult. Körbejárta az udvart, végül a ház mögötti fészerben bukkant házi kedvencére, aki egy műanyag zsákban feküdt holtan, véres fejjel. Kérdőre vonta a lakásban tartózkodó élettársát, aki beismerte, hogy ő ütötte agyon az ebet.  Tettét azzal indokolta, hogy a tacskó két nappal korábban megölte a hörcsögüket, ami nagyon dühítette őt, ezért bosszút állt a „fenevadon”.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet

Lekéste a buszt, ezért a pápai rendőröktől kért segítséget egy 71 éves vidéki asszony. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében hazavitték. 

A Pápai Rendőrkapitányság két munkatársa - Kovács Péter rendőr főtörzsőrmester és Adamik Balázs r. főtörzsőrmester - 2018....

2018-12-11 09:17:57

Rendőrök segítettek egy idős asszonynak


ajánlott cikk főképe

2018-10-27 17:13:29

Ovi-zsaru látogatta meg a pápai óvodásokat


A Pápai Rendőrkapitányság nyereményjátékot hirdet a „Látni és látszani 2018 - egymásért” országos közlekedésbiztonsági kampány keretében.

A játékban az a Pápai járásban élő gépjármű tulajdonos vagy gépjárművezető vehet részt, aki az akció ideje alatt...

2018-11-13 10:22:18

Ellenőriztesse gépkocsiját és látását ingyen, majd nyerjen!


Lopás vétség elkövetése miatt indult eljárás egy 20 éves férfi és egy 18 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 20 éves pápai férfi és 18 éves ajkai társa 2018. augusztus 31-én délután bementek az egyik pápai áruházba,...

2018-09-14 11:47:39

Üzletszerűen loptak