Bosszú a hörcsögért


2012-08-01 07:59:34  | cikk:  | 


Állatkínzás bűncselekménye miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy Pápa környéki férfi ellen, mert agyonütötte a család kutyáját.

A fiatalember élettársa július 27-én délután, a munkából hazaérve nem találta keverék tacskó kutyájukat, ezért annak keresésére indult. Körbejárta az udvart, végül a ház mögötti fészerben bukkant házi kedvencére, aki egy műanyag zsákban feküdt holtan, véres fejjel. Kérdőre vonta a lakásban tartózkodó élettársát, aki beismerte, hogy ő ütötte agyon az ebet.  Tettét azzal indokolta, hogy a tacskó két nappal korábban megölte a hörcsögüket, ami nagyon dühítette őt, ezért bosszút állt a „fenevadon”.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A novemberi hol télies, hol tavaszias, hol őszies időjárási körülmények különös figyelmet igényelnek a járművezetőktől. A legtöbb problémát a változó tapadó-képességgel rendelkező útburkolat, valamint a változó látási viszonyok okozzák. Ezért lényeges, hogy minden járművezető megfelelően...

2018-11-15 10:05:21

Előzzük meg a baleseteket!


ajánlott cikk főképe

2019-02-04 10:41:14

Több lakásba is betört, a rendőrök elfogták


A Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást egy 47 éves vaszari férfi ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 47 éves vaszari lakos 2018. október 3-án délelőtt az egyik pápai áruház műszaki részlegén levett a polcról egy több mint húszezer...

2018-10-04 18:53:03

Mobiltelefont rejtett a zoknijába


ajánlott cikk főképe

2018-12-14 14:19:35

Ittasan az árokba hajtott gépkocsijával


PÁPA időjárás