A bevásárló kocsiból lopták el a pénztárcát


2012-08-01 08:01:24  | cikk:  | 


A hétvégén ismeretlen elkövetők ellopták egy hölgy pénztárcáját a pápai Penny áruházban.

Az asszony bevásárló kocsit tolt az üzletben, amelynek kihajtható részébe tette nylon táskáját. A szatyorban pénztárcáját tartotta, benne 150.000 forinttal és személyes iratokkal. Vásárlás közben két ismeretlen nő és egy fiatal fiú lépett oda hozzá, majd egyikőjük az akciós áruk után érdeklődött.  Távozásukat követően a sértett arra lett figyelmes, hogy táskája eltűnt a bevásárló kocsiból. Az őt megszólítók után ment, kérdőre vonta őket, ám tárcáját nem lelte meg náluk.

A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétsége miatt indított büntető eljárást ismeretlen személy ellen.

A Rendőrség felhívja az állampolgárok figyelmét arra, hogy a vásárlás ideje alatt pénztárcájukra, kézitáskájukra fokozattan ügyeljenek! Azokat mindig tartsák felügyeletük alatt, és soha ne tegyék a bevásárló kocsiba vagy kosárba!

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-27 09:17:37

A strandolók biztonságáért


A Pápai Rendőrkapitányság nyereményjátékot hirdet a „Látni és látszani 2018 - egymásért” országos közlekedésbiztonsági kampány keretében.

A játékban az a Pápai járásban élő gépjármű tulajdonos vagy gépjárművezető vehet részt, aki az akció ideje alatt...

2018-11-13 10:22:18

Ellenőriztesse gépkocsiját és látását ingyen, majd nyerjen!


Ittasan vezetett, majd a vérvétel során megrúgta az orvost egy 64 éves gutorföldi asszony. A rendőrök elfogták.

A pápai rendőrök 2018. július 12-én délután Pápán igazoltattak egy 64 éves gutorlföldi nőt, aki a rendőrök kiérkezése előtt egy személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés...

2018-07-17 10:29:06

Bántalmazta az orvost


ajánlott cikk főképe

2018-11-05 09:07:05

Baleset-megelőzés a roma asztalitenisz bajnokságon