A bevásárló kocsiból lopták el a pénztárcát


2012-08-01 08:01:24  | cikk:  | 


A hétvégén ismeretlen elkövetők ellopták egy hölgy pénztárcáját a pápai Penny áruházban.

Az asszony bevásárló kocsit tolt az üzletben, amelynek kihajtható részébe tette nylon táskáját. A szatyorban pénztárcáját tartotta, benne 150.000 forinttal és személyes iratokkal. Vásárlás közben két ismeretlen nő és egy fiatal fiú lépett oda hozzá, majd egyikőjük az akciós áruk után érdeklődött.  Távozásukat követően a sértett arra lett figyelmes, hogy táskája eltűnt a bevásárló kocsiból. Az őt megszólítók után ment, kérdőre vonta őket, ám tárcáját nem lelte meg náluk.

A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétsége miatt indított büntető eljárást ismeretlen személy ellen.

A Rendőrség felhívja az állampolgárok figyelmét arra, hogy a vásárlás ideje alatt pénztárcájukra, kézitáskájukra fokozattan ügyeljenek! Azokat mindig tartsák felügyeletük alatt, és soha ne tegyék a bevásárló kocsiba vagy kosárba!

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-11 09:46:20

Óvatosan a világhálón


ajánlott cikk főképe

2018-12-05 17:08:37

Gyalogoselütés szemtanúit keresi a rendőrség


ajánlott cikk főképe

2019-02-13 13:45:22

Betört a pecsenyesütőbe, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2019-03-29 09:37:50

Ittasan és jogosítvány nélkül motorozott az erdőben


PÁPA időjárás