A bevásárló kocsiból lopták el a pénztárcát


2012-08-01 08:01:24  | cikk:  | 


A hétvégén ismeretlen elkövetők ellopták egy hölgy pénztárcáját a pápai Penny áruházban.

Az asszony bevásárló kocsit tolt az üzletben, amelynek kihajtható részébe tette nylon táskáját. A szatyorban pénztárcáját tartotta, benne 150.000 forinttal és személyes iratokkal. Vásárlás közben két ismeretlen nő és egy fiatal fiú lépett oda hozzá, majd egyikőjük az akciós áruk után érdeklődött.  Távozásukat követően a sértett arra lett figyelmes, hogy táskája eltűnt a bevásárló kocsiból. Az őt megszólítók után ment, kérdőre vonta őket, ám tárcáját nem lelte meg náluk.

A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétsége miatt indított büntető eljárást ismeretlen személy ellen.

A Rendőrség felhívja az állampolgárok figyelmét arra, hogy a vásárlás ideje alatt pénztárcájukra, kézitáskájukra fokozattan ügyeljenek! Azokat mindig tartsák felügyeletük alatt, és soha ne tegyék a bevásárló kocsiba vagy kosárba!

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást egy 47 éves vaszari férfi ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 47 éves vaszari lakos 2018. október 3-án délelőtt az egyik pápai áruház műszaki részlegén levett a polcról egy több mint húszezer...

2018-10-04 18:53:03

Mobiltelefont rejtett a zoknijába


ajánlott cikk főképe

2019-02-15 13:22:12

Kilenc baleset az elmúlt héten


Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy 37 éves nemesszalóki férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 2-án a délutáni órákban Nemesszalók belterületén igazoltattak...

2018-12-07 10:33:36

Átszerelte a rendszámokat


ajánlott cikk főképe

2018-12-18 13:48:43

Az együttműködést értékelték


PÁPA időjárás