A bevásárló kocsiból lopták el a pénztárcát


2012-08-01 08:01:24  | cikk:  | 


A hétvégén ismeretlen elkövetők ellopták egy hölgy pénztárcáját a pápai Penny áruházban.

Az asszony bevásárló kocsit tolt az üzletben, amelynek kihajtható részébe tette nylon táskáját. A szatyorban pénztárcáját tartotta, benne 150.000 forinttal és személyes iratokkal. Vásárlás közben két ismeretlen nő és egy fiatal fiú lépett oda hozzá, majd egyikőjük az akciós áruk után érdeklődött.  Távozásukat követően a sértett arra lett figyelmes, hogy táskája eltűnt a bevásárló kocsiból. Az őt megszólítók után ment, kérdőre vonta őket, ám tárcáját nem lelte meg náluk.

A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétsége miatt indított büntető eljárást ismeretlen személy ellen.

A Rendőrség felhívja az állampolgárok figyelmét arra, hogy a vásárlás ideje alatt pénztárcájukra, kézitáskájukra fokozattan ügyeljenek! Azokat mindig tartsák felügyeletük alatt, és soha ne tegyék a bevásárló kocsiba vagy kosárba!

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Egy pápai lakásban találtak rá a helyi körzeti megbízottak egy körözés alatt álló külföldire.

A pápai körzeti megbízottak - Bálint Balázs rendőr törzszászlós és Kovács Péter rendőr főtörzsőrmester - 2018. július 13. július 12-én délelőtt egy pápai lakásban igazoltattak...

2018-07-13 16:03:27

Garázdaság miatt körözték a külföldit


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 26-án 16 órától közlekedési játékokkal, bűnmegelőzési információs ponttal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a pápai VII.Városrészi Majálison.

Az Acsády Sportpályán felállított rendőrségi standnál bárki megtekintheti...

2018-05-23 12:45:54

Meghívó a Városrészi Majálisra


ajánlott cikk főképe

2018-10-10 15:10:12

Ausztriában lopott motort adtak vissza a pápai rendőrök


A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le két helyi lakossal szemben egy lopás vétség miatt folytatott büntetőeljárást.

Egy kozmetikai termékeket forgalmazó üzletlánc képviseletében tettek feljelentést a rendőrségre 2018 januárjában, miszerint ismeretlen elkövetők az elmúlt...

2018-05-24 14:07:16

Lezárult a nyomozás: parfümöket loptak