Az Erkelben is zajlanak a nyári munkák


2012-08-01 20:41:55  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Az Erkelben is zajlanak a nyári munkák főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola nyáron sem pihen. A tanév befejezése után hamarosan megkezdődtek a nyári felújítási és karbantartási munkálatok az intézményben.
Heizer Zoltánné igazgató érdeklődésünkre elmondta, az idei nyáron a legnagyobb volumenű felújítás az aulában történt.
- Az aulában a lábazatot lambériáztattuk és festettük le szakemberek közreműködésével, valamint az egész helyiséget kifestettük és az ablakpárkányokba műanyag könyöklőket szereltettünk. A lambériára azért volt szükség, mert a fal könnyen piszkolódott, ezen kívül így sokkal esztétikusabb is lett. Karbantartóink tisztasági, lábazati festést végeztek 22 tanteremben. A gondnoki irodát és a tanári szobát is kifestettük. A kulturális bemutatóból befolyt összeg egy részéből a kis tornaterembe nagy felületű tükröt szereltettünk fel, ezzel a néptánc oktatást segítjük, hiszen ott nagyon fontos, hogy a diákok lássák a saját mozgásukat.
- A nyár során az iskola eszközparkja is bővült 8 interaktív táblával, valamint 35 számítógéppel. A régi komputereket a tanáriban és a könyvtárban helyeztük el a- emelte ki az igazgatónő.
A takarítók már elkezdték a nagytakarítást, az ablak- és valamennyi asztal, szék és szekrény megtisztításával.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-07 22:23:29

Zenészek bulija


ajánlott cikk főképe

2019-01-29 21:19:52

Gangler László: Új beosztásomban az egész Magyar Honvédség érdekében fogok dolgozni, de sohasem fogom elfelejteni, hogy honnan jöttem


ajánlott cikk főképe

2019-01-22 13:56:02

Óvodások látogatása az erkeles néprajzi teremben


ajánlott cikk főképe

2018-10-09 22:07:31

Horváth Gyula képei a könyvtárban


PÁPA időjárás