Kézitábor a Weöresben


2012-08-02 10:12:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kézitábor a Weöresben főképe
Immár hagyomány, hogy a nyári időszakban kézilabda tábort szervez a Kilián DSE. Idén sincs ez másképp, két turnusban, július 30. és augusztus 3., valamint augusztus 6.-10. között várják a mozogni vágyó gyerekeket az óvodásoktól egészen az általános iskolás diákokig. Elsősorban a Kilián DSE sportolói vesznek részt a foglalkozásokon, de vannak külsősök is, akik kíváncsiságból közelebbről is szeretnének megismerkedni a sportággal. A gyerekeknek minden nap tartalmas programokat állítanak össze az edzők. A foglalkozások színvonalát az is emeli, hogy a társasági adóból befolyó összegből új labdákat, új kapukat, megkülönböztető mezeket, bójákat vásároltak.
- Reggel 8 órára érkeznek a gyerekek, délelőtt technikai, taktikai jellegű foglalkozásokat tartunk, az ebéd és a pihenő után mérkőzésszituációkat gyakorolunk, a nap végén kötetlen játékokkal vezetünk le, foci, tollaslabda, streetball szerepel a szabadidős játékok között, de ellátogatunk a Várkertfürdőbe is – vázolta a heti programot Pődör Ákos. Célunk, hogy minél nagyobb tömegbázist alakítsunk ki, és ősszel a különböző korosztályos bajnokságokban még jobban szerepeljünk. Szeretnénk a korosztályokat az ősz folyamán minél több szakmai tartalommal megtölteni, ügyesek a gyerekek, de a mennyiség mellett szeptembertől már a minőségre is jobban odafigyelünk.
A tábor második hete augusztus 6-án indul, jelentkezni a Weöres Iskolában illetve Koncz Sándornál a 06-30/956-5732-es telefonszámon lehet.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-12 10:34:46

Komáromban felejtene a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-10-10 10:03:17

Első nemzetközi versenyén érmet szerzett a pápai kalapácsvető


ajánlott cikk főképe

2018-09-25 15:27:06

A hajrában döntött az U16


ajánlott cikk főképe

2019-01-27 16:06:47

Az ETO volt a legjobb


PÁPA időjárás