Hazai fordulón lépett pályára a Weöres Kézisuli


2009-12-18 19:15:19  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Hazai fordulón lépett pályára a Weöres Kézisuli főképe
Szeptemberben indult városunkban az a kézilabda iskola, melyhez közel 3 hónap alatt majd’ 80 gyerek csatlakozott. A heti két alkalommal tartott másfél órás edzésekre 5 korcsoportba osztva, a 3-4 évesektől egészen 13 éves korig fiúk és lányok egyaránt járnak. A gyerekek nemcsak edzéseken és egymás között versengenek, hanem a Győr környéki iskolák bajnokságában is részt vesznek. Mai ellenfeleik a Toldi DSE illetve a Győrújbarát volt. Ifjabb Koncz Sándor negyedmagával a kezdetektől fogva bábáskodik a Kézisuli létrehozása mellett.

- A győrújbaráti edzőkolléga hívta életre ezt a bajnokságot, melyben mi is részt veszünk. Pápa nyolc csapattal, négy fiú és négy lány alakulattal képviselteti magát a pontvadászat őszi és tavaszi fordulói során. Ki kell emelnem az 5. és 6. osztályos fiú és lány együtteseinket, akik vezetik a 8 csapatos tabellát, sőt az 1999 előtt születettek is a rangsor élén tanyáznak. A többi korosztálynak tanulóév az idei, nekik még a rutinszerzés az első. Mai ellenfeleinkről nem tudok sokat, remélem sikerül hazai pályán tovább folytatni remek sorozatunkat.

A pápai csapat végül egy nagyarányú győzelemmel és egy vereséggel zárta a napot, a forduló abszolút győztese a Toldi DSE, akik mindkét mérkőzésüket sikerrel abszolválták.

Eredmények:

Pápa – Toldi DSE 11-18
Győrújbarát – Toldi DSE 10-17
Pápa – Győrújbarát 27-8

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 09:11:42

Kikapcsolták a kulcsembereket


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 17:19:11

Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja