Járdaépítés az iskola előtt


2009-08-17 12:54:04  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Járdaépítés az iskola előtt főképe
Megújul a járdaburkolat és a csapadékvíz-elvezetés a Tarczy Lajos Általános Iskola Jókai út 37. számú épülete előtt, sőt a beruházás tervezése során a gyalogátkelő áthelyezése is felmerült. Korábban már hírt adtunk arról, hogy az iskolaépület rossz állapotú tetőszerkezete rekonstrukción esett át a nyáron, így a két tannyelvű tagozat megújulva várja szeptember 1-jétől a diákokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet