Megajándékozták a hátrányos helyzetű gyerkeket


2009-12-18 20:27:15  | cikk: mo  | 


Megajándékozták a hátrányos helyzetű gyerkeket főképe
Az MSZP helyi szervezetének nőtagozata karácsonyi műsorral és ajándékcsomaggal lepte meg a hátrányos helyzetben élő pápai gyerekeket. A 17 órakor kezdődő rendezvényre 31 gyermeket vártak, akiket üdítővel, szendviccsel és süteménnyel vendégeltek meg a szervezők, ezzel téve meghittebbé a karácsonyi ünnepeket.
– Nagyon fontos, hogy a mai gazdasági helyzetben segítsük azokat a családokat, akik elé sokkal nagyobb akadályokat gördít az élet. Egy országos kezdeményezés keretében mi így tudunk hozzájárulni a meghitt karácsonyi hangulathoz. Műsorral, ajándékokkal és egy kis uzsonnával – tájékoztatott Gyurcsány Éva, a szervezet elnöke.
Az értékes ajándékcsomagokat Gőgös Zoltán, az MSZP helyi elnöke adta át a megjelenteknek.  Az ünnepséget a Munkácsy Zenestúdió karácsonyi műsora zárta.

Az MSZP helyi szervezetének nőtagozata 2 éve alakult azzal a céllal, hogy összefogja a pápai hölgyeket, és előadásokat, kirándulásokat valamint különféle programokat szervezzen számukra.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-16 12:28:11

Zárva vannak az iskolák, Pápán nem igényelték az ügyeletet


ajánlott cikk főképe

2020-07-09 19:18:13

Nyárvarázs gyermekszemmel


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 20:15:43

dretgy.hu


ajánlott cikk főképe

2020-02-16 21:49:06

Tapolcafői disznóságok