A nepáli láma adott tanítást Pápán


2012-08-16 10:06:43  | cikk: mo  | 


A nepáli láma adott tanítást Pápán főképe
Különleges élményben lehetett része mindazoknak, akik tegnap este ellátogattak az Edvy Malom Fogadóban szervezett előadásra. Most azonban nem egyszerű előadást hallhattak az érdeklődők, egyenesen buddhista tanításban részesültek, hiszen Master Karma Tanpai Gyalchen Rinpocse láma érkezett városunkba, aki évek óta járja Európát és minden vallás lényegének végső erejével intenzív szertartásokat és imákat vezet, hogy sürgősen eltávolítson minden egyéni és világszintű akadályt, legfőképpen a haragot és a mohóságot.

A mester lényegi tanításokat és útmutatást is ad, mellyel felszínre hozza a résztvevők és minden ember egyetemes szerető energiáit, hogy autentikus béke és egység legyen jelenlegi világunkban. Tevékenységével a mester a legemberibb, minden érző lény felé sugárzó önzetlen szeretetet példázza, tanításaival pedig arra buzdít mindenkit, hogy szabaduljanak meg a haragtól, az önzéstől és a negatív érzelmektől; a türelem és a megbocsátás gyakorlásával fejlesszék ki a szerető együttérzést; és legfőképpen műveljék magukban a mindenható Buddha egyetemes szerető szívét és megvilágosodásának bölcsességét.

A mester erőteljesen hangsúlyozza, hogy a vallásos gyakorlásnak tisztán és önzetlenül a megszabadulásra és az összes érző lény szolgálatára kell irányulnia, ezenfelül tisztának kell maradnia a politikától és az üzleti érdekektől. Azáltal, hogy rámutat a vallások lényegére, és arra ösztönöz mindenkit, hogy védelmezzék az összes embert és segítsenek abban, hogy a világ megtalálja az egyetemes tartós békét és megszabadulást, a Mester az összes vallás és az egész emberiség egységét hangsúlyozza.
- Átáramoltattam az egyetemes szerető szívemet a résztvevők szívébe. Megérezhették a saját egyetemes szerető szívüket, megérezhették ezt az áldást. Megadtam nekik azt az átalakító áldást, amely nyomán kifejleszthetik magukban a szeretetet. Megfogadják, hogy innentől kezdve mindenkit szeretni fognak, szolgálni fognak, és segíteni, védelmezni fogják a világot, békét és egységet teremtenek. Úgy érzem, hogy ez meg is történt, mindenki megérezte minden vallásnak az egységét. Az én egyetemes szerető szívem megadta ezt az áldást a résztvevőknek – foglalta össze benyomásait a tegnapi tanításról a nepáli láma.  

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-08 21:57:15

Projekt-party - az önkormányzat új kezdeményezése


ajánlott cikk főképe

2018-11-11 21:18:32

Ismét beszóltak a papoknak


ajánlott cikk főképe

2018-09-24 19:47:35

Beszámolókat hallgatott meg a tapolcafői testület


ajánlott cikk főképe

2019-02-02 22:12:13

Együtt az egészségért - Fotókiállítás


PÁPA időjárás