Bessenyei György-díjat kapott Veszpréminé Turtsányi Valéria


2012-08-18 10:34:18  | cikk: HuHa  | 


Bessenyei György-díjban részesült Államalapító Szent István ünnepe alkalmából Veszpréminé Turtsányi Valéria, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ volt igazgatója. A díjra - melyre a JMSZK munkatársai terjesztették fel az intézmény volt vezetőjét - a szakmai ajánlások mellett dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott, dr. Kontrát Károly államtitkár és dr. Áldozó Tamás polgármester is tett támogató ajánlást. Az elismerést, amit évente hat, arra érdemes személynek adnak át, csütörtökön délután a Néprajzi Múzeumban, ünnepélyes keretek között vehette át Veszpréminé Turtsányi Valéria Balogh Zoltántól, az emberi erőforrások miniszterétől. Az ünnepségen egyébként több közművelődési és közgyűjteményi díjat is átadtak, a Bessenyei-díj a közművelődésben dolgozók legmagasabb szakmai kitüntetése.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-09 20:52:18

Adventi kórustalálkozó az Ótemplomban


ajánlott cikk főképe

2019-03-28 11:38:21

Épül a járda a Toldi utcában is


ajánlott cikk főképe

2019-03-01 17:28:55

Kölyökfitness a Nátuskerti ovi tehetségeinek


ajánlott cikk főképe

2018-12-24 15:56:34

Gyerekeknek gyűjtöttek


PÁPA időjárás